SC Excelsior wint Supporterstoernooi

Sportclub Excelsior heeft zaterdag opnieuw het Pro Excelsior Supporterstoernooi gewonnen. Net als tijdens de laatste editie twee jaar geleden werd de finale gespeeld tussen Volendam en SC Excelsior. De mannen van Excelsior wonnen de finale met 1-0 door een doelpunt vlak voor tijd. De derde plaats was een prooi voor WCR, dat in de finalewedstrijd met 3-2 won van Hoekzight.

Op een zonovergoten Sportpark Woudestein namen tien teams het eerst in twee poules van vijf tegen elkaar op. Volendam was heer en meester in Poule A en verzekerde zich zonder puntverlies van een plek in de finale. In Poule B was SC Excelsior al na drie wedstrijden en drie overwinningen zeker van de finale. SC Excelsior verloor alleen de laatste groepswedstrijd met 3-6 van Young Boys Kralingen. Het team van Pro Excelsior eindigde in Poule B op de 4de plaats en werd zevende door een 4-2 overwinning in de finalewedstrijd.

Het geslaagde toernooi werd afgesloten met een barbecue. Wij willen Sportclub Excelsior bedanken voor het beschikbaar stellen van de velden en het verzorgen van de barbecue. Daarnaast bedanken we alle scheidsrechters voor het fluiten en natuurlijk de teams voor een sportief en gezellig toernooi. We hopen iedereen volgend jaar terug te zien bij het toernooi!