Stem op de Excelsiorspeler van het jaar!

 

Wie nam de ploeg het meest op sleeptouw? Wie maakte een stormachtige ontwikkeling door? Of van wie kon je simpelweg het meest genieten? Jij bepaalt als supporter welke Excelsiorspeler dit seizoen de beste was er met de 27ste Speler van het jaar-bokaal vandoor gaat.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen!

In de Speler van het jaar-verkiezing bepalen supporters sinds 1995-1996 elk seizoen welke speler de beste was en er met de bokaal vandoor gaat. Marinus Dijkhuizen was in 1996 de eerste winnaar en Mats Wieffer werd afgelopen seizoen als laatste verkozen. Ook spelers als David Connolly, René van Dieren, Daan Bovenberg en Jerdy Schouten prijken op het lijstje. De uitslagen van de vorige verkiezingen kun je hier terugvinden.

Je kunt je stem uitbrengen door dit formulier in te vullen. Ervaar je problemen met het formulier? Je kunt je stem dan ook uitbrengen door een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl. We willen je graag vragen om je keuze te motiveren, maar dit is niet verplicht. Stemmen is mogelijk tot en met zondag 1 mei.

De speler die bij het sluiten van de stembussen de meeste punten heeft, is de winnaar. Is de stand gelijk, dan wint de speler die het vaakst als nummer één (als dat ook gelijk is als nummer twee) is gekozen. Is dat ook gelijk, dan is het aantal gespeelde wedstrijden dit seizoen doorslaggevend. Er kan alleen worden gestemd op spelers die dit seizoen minimaal 10 keer in actie zijn gekomen of dit aantal nog kunnen halen.

De bokaal wordt op vrijdag 6 mei na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen NAC Breda uitgereikt. De speler van het jaar krijgt ook een eervolle vermelding op de wand in het supportershome.