Stem op de Excelsiorspeler van het jaar

 

Ondanks het abrupte einde door het coronavirus organiseert SV Pro Excelsior dit jaar voor de 25ste keer de Speler van het jaar-verkiezing, al gebeurt dat in uitgeklede vorm. Wie was volgens jou de beste Excelsiorspeler in dit bijzondere en verkorte seizoen van 29 wedstrijden? Klik hier om direct naar het stemformulier te gaan.

In de Speler van het jaar-verkiezing bepalen supporters sinds 1995-1996 elk seizoen welke speler de beste was en er met de bokaal vandoor gaat. Marinus Dijkhuizen was in 1996 de eerste winnaar en Jerdy Schouten werd afgelopen seizoen als laatste verkozen. De uitslagen van de vorige verkiezingen kun je hier terugvinden.

Stem op jouw top-drie
Je kunt je stem uitbrengen door het onderstaande formulier in te vullen. Ervaar je problemen met het formulier? Je kunt je stem dan ook uitbrengen door een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl. We willen je graag vragen om je keuze te motiveren, maar dit is niet verplicht. Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 8 mei.

Stemmen gebeurt door het samenstellen van jouw top-drie. Jouw nummer 1 krijgt drie punten, de nummer 2 twee en de nummer 3 één. De speler die bij het sluiten van de stembussen de meeste punten heeft, is de winnaar. Is de stand gelijk, dan wint de speler die het vaakst als nummer één (als dat ook gelijk is als nummer twee) is gekozen. Is dat ook gelijk, dan is het aantal gespeelde wedstrijden dit seizoen doorslaggevend. Er kan alleen worden gestemd op spelers die speelminuten hebben gemaakt.

Uitreiking
Na het sluiten van de stembussen wordt de speler met de meeste stemmen bekendgemaakt op onze website en socialemediakanalen. Het bestuur van SV Pro Excelsior zorgt ervoor dat deze speler de bijbehorende bokaal ontvangt. De speler van het jaar krijgt ook een eervolle vermelding op de wand in het supportershome.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.