Supportersbarbecue op vrijdag 31 mei

 

SV Pro Excelsior organiseert op vrijdag 31 mei, in samenwerking met Excelsior Hospitality & Events, als afsluiting van het seizoen de jaarlijkse supportersbarbecue. De barbecue wordt gehouden in het stadion en is toegankelijk voor alle leden van de supportersvereniging. Ieder lid mag één introducé meenemen.

De inloop is vanaf 18:30 uur en de barbecue gaat om 19:00 uur aan. Bij slecht weer zijn er voldoende plaatsen om overdekt van de barbecue te kunnen genieten. Tijdens de barbecue vindt ook de jaarlijkse loterij plaats, waar je weer mooie Excelsior gerelateerde prijzen kunt winnen. Wij zorgen voor de muziek en gaan er net als de vorige jaren een gezellige avond van maken!

De kosten voor de barbecue bedragen € 15,- per persoon (inclusief twee drankjes). Aanmelden is verplicht en kan via het onderstaande formulier of via info@proexcelsior.nl. We verzoeken je om de betaling, onder vermelding van je voor- en achternaam, direct over te maken naar NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 mei en vol = vol!

De inschrijving voor de barbecue is gesloten. Vergeten in te schrijven? We kijken graag of er toch nog een plekje is. Stuur daarvoor een e-mail naar info@proexcelsior.nl.