SV Pro Excelsior zoekt nieuwe penningmeester

 

Jeroen Verstappen heeft op de algemene ledenvergadering aangekondigd medio 2023 na acht seizoenen af te treden als bestuurslid. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester. Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is, of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@proexcelsior.nl.

Je staat er als nieuwe penningmeester niet alleen voor, want de huidige penningmeester zal je in de beginperiode meenemen in zijn werkzaamheden. We zijn het liefst op zoek naar iemand die al snel beschikbaar is, zodat je in de tweede seizoenshelft nog kunt meelopen met de huidige penningmeester.

Verder heeft Jeroen Hermse afgelopen maand aangekondigd zijn functie als bestuurslid commerciële zaken bij SV Pro Excelsior met onmiddellijke ingang neer te leggen. Het werven van een nieuwe penningmeester heeft de prioriteit van het bestuur, maar uiteraard zijn we ook op zoek naar een nieuw bestuurslid commerciële zaken. Tot deze is gevonden, worden de werkzaamheden waargenomen door de resterende bestuursleden.

Het bestuur van SV Pro Excelsior bedankt zowel Jeroen Verstappen (alvast) als Jeroen Hermse voor hun inzet als bestuurslid.