Themafeesten na thuiswedstrijden

 

Supportersvereniging Pro Excelsior organiseert dit seizoen samen met Excelsior Hospitality & Events na thuiswedstrijden meerdere themafeesten in het supportershome. Er wordt zowel aan jongere als oudere supporters gedacht om het na thuiswedstrijden zo gezellig mogelijk te maken in het supportershome!

Zaterdag 20 oktober 2018: Oktoberfest
We trappen na de wedstrijd tegen Vitesse af met een Oktoberfest. Er treedt een dj op, de Duitse worsten zullen niet ontbreken en het bier wordt natuurlijk in bierpullen geschonken. De bierpul mag je bovendien gewoon meenemen naar huis.

Vrijdag 2 november 2018: After Halloween party
Na de wedstrijd tegen FC Groningen wordt een After Halloween party gehouden. We hopen dat het eerst gaat spoken op Woudestein, om vervolgens met zijn allen de overwinning op de Noorderlingen te vieren. Kan dat niet? Dan geven we een griezelige wedstrijd gewoon een beter vervolg in het supportershome!

Zaterdag 22 december 2018: Winterbarbecue en kerstfeest
De laatste wedstrijd van het seizoen wordt vlak voor kerst gespeeld tegen Heracles Almelo. Net als vorig jaar organiseren we voorafgaand aan de wedstrijd weer een winterbarbecue. Meer informatie hierover volgt in december. Na de wedstrijd proosten we met elkaar op het jaar 2018 tijdens het kerstfeest. En geen zorgen, we zullen niet té veel kerstmuziek draaien.

Zondag 17 februari 2019: Tijd voor gezelligheid
Na de wedstrijd tegen FC Emmen staat een optreden gepland van onze eigen supporter Henk Jan Tangenberg. Henk Jan is de vertolker van de Excelsiorhit Kralingse Trots en scoorde dit jaar in de Nederlandse hitlijsten met zijn debuutsingle Tijd voor gezelligheid. We spreken uit ervaring dat de feestjes in Kralingen met een optreden Henk Jan gegarandeerd gezelligheid opleveren!

Datum volgt: Kralingen Music Night
In de tweede seizoenshelft, de datum wordt later bekend, treedt er tijdens Kralingen Music Night na lange tijd weer een band op in het supportershome. De eer is aan PAEM. Deze band bestaat uit zangeres Aenne Schulte, gitarist Pieter Metselaar en bassist Michiel Stander. De drie spelen voor ieder wat wils, van Purple Rain en Skandal Im Sperrbezirk tot aan Dance With Somebody. PAEM krijgt met regelmaat zowel Nederlandse als Duitse zalen vol en debuteert in 2019 in de voetbalwereld. Speciaal voor dit debuut heeft de band zelfs een primeur in petto voor de supporters…

Zondag 28 april 2019: End of the season party
Na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen AZ, staat het laatste feestje op het programma. We kunnen die middag hopelijk al proosten op opnieuw directe handhaving. Ook wordt de Pro Excelsior speler van het jaar tijdens deze wedstrijd gehuldigd.