Veiling gesigneerde shirts Excelsior voor goede doel

 

Amateurvereniging VV Lewedorpse Boys uit Zeeland organiseert sinds vorig jaar een benefietavond voor hun erevoorzitter Sjaak de Kooning, die in 2017 op 67-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van blaaskanker. Jeugdteams van Excelsior spelen al enkele jaren op memorialtoernooien in Lewedorp, zo ook dit jaar.

De Kooning zette zich veelvuldig in voor goede doelen. Zo zamelde hij in 2016 een bedrag van 16.000 euro in voor Support Casper, het goede doel dat in 2017 op het shirt van Excelsior stond. Met de acties die De Kooning opzette in gedachten, organiseert de voetbalclub jaarlijks een benefietavond met ieder jaar een ander goed doel. Vorig jaar werd er tijdens de eerste editie 3.400 euro ingezameld voor Support Casper.

Gesigneerde wedstrijdshirts
Dit jaar staat de benefietavond in het teken van Stichting Make A Wish. Op vrijdag 23 augustus staat er onder meer een wedstrijd gepland tussen Lewedorpse Boys 1 en SC Excelsior O-19. Dit jaar worden er ook twee gesigneerde wedstrijdshirts van Excelsior geveild, waarvan de opbrengst naar Make A Wish gaat.

Namens SV Pro Excelsior brengen we deze actie graag onder de aandacht. Wie wil bieden op de wedstrijdshirts, kan dit doen via de website van Lewedorpse Boys. Wie wil doneren, kan dat doen via deze link. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website van Ledeworpse Boys.