Voetbalquiz in het supportershome

 

Na het succes van vorig jaar, organiseert de supportersvereniging Pro Excelsior op donderdag 19 april opnieuw een Voetbalquizavond in het supportershome. Meer dan vorig jaar wordt de nadruk gelegd op vragen over Excelsior. De organisatie van de quiz is in handen van onze eigen hoofd jeugdopleiding Marco van Lochem.
Er wordt wederom met koppels gespeeld . Om mee te kunnen spelen aan deze voetbalquiz dient één van de twee spelers óf lid te zijn te zijn van de supportersvereniging óf in het bezit te zijn van een Excelsior seizoenkaart. De andere speler mag als introducé meespelen. Het inschrijfgeld per koppel bedraagt 10 euro (5 euro pp).
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor aanvang van de quiz te genieten van een bord overheerlijk macaroni inclusief salade/brood. Hiervoor betaal je slechts 7 euro extra! De aanvang van de maaltijd is 18.00 uur, de quiz begint om 19.15 uur. Inschrijven (alleen per koppel) kan via proexcelsior@hotmail.com. Mocht AZ doorstoten naar de halve finale dan zal de wedstrijd op de tv’s te zien zijn en zal de quiz om dit duel heen worden georganiseerd.