Voetbalquiz in het supportershome

 

Beste Excelsior-supporter,


Speciaal voor supporters van Excelsior organiseert de supportersvereniging Pro Excelsior op vrijdag 1 april een voetbalquiz in het supportershome. De organisatie is in handen van No Ball Games, het bedrijf dat ruime ervaring heeft met het organiseren van onder meer het Nederlands Kampioenschap op dit gebied. En voor het geval de datum tot verwarring leidt: het is echt geen grap, deze avond gaat echt plaatsvinden! Er worden niet alleen vragen over Excelsior gesteld, maar ook over (inter)nationaal voetbal in het algemeen. Het testen van je eigen voetbalkennis is leuk, maar het belooft ook gewoon een gezellige avond te worden.

Leden van de supportersvereniging en seizoenkaarthouders van Excelsior kunnen zich opgeven voor deze avond. Er wordt gespeeld in koppels, maar fans kunnen zich ook individueel opgeven. Op de avond zelf zullen mensen die zich individueel hebben opgegeven, worden ingedeeld. Het inschrijfgeld per persoon bedraagt 5 euro. Daarnaast kan er voor aanvang van de quiz gegeten worden. Deelname aan dit Spaghetti Bolognese buffet kost slechts 5 euro extra! De aanvang van de maaltijd is 18.15 uur, de quiz begint om 19.30 uur.

We hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk supporters zich inschrijven voor deze leuke activiteit. Om snel een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, verzoeken wij supporters die mee willen doen aan de voetbalquiz om zich zo spoedig mogelijk op te geven via proexcelsior@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur SV Pro Excelsior