Voordelig naar uitwedstrijden Den Haag, RKC en Feyenoord

 

Ons wacht een spannend en belangrijk half jaar, waarin we met z’n allen gaan proberen om in de Eredivisie te blijven. Hoewel de spelers het uiteindelijk moeten doen, is de steun van de supporters hierbij natuurlijk onmisbaar. Omdat wij als supportersvereniging ons steentje willen bijdragen, hebben wij een speciale aanbieding voor onze leden.
Als u zich als lid van de supportersvereniging nu inschrijft voor de busreizen naar de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag (zaterdag 18 februari), RKC Waalwijk (zaterdag 3 maart) en Feyenoord (zaterdag 14 april) betaalt u hiervoor slechts 50 euro. Uiteraard kunt u zich later ook apart voor een of meerdere van deze busreizen inschrijven, maar dan betaalt u 20 euro (ADO Den Haag), 20 euro (RKC Waalwijk) en 25 euro (Feyenoord) voor deze busreizen.
Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding is dat het verschuldigde bedrag – 50 euro – meteen moet worden afgerekend. Dit kan via onze bankrekening 385856040 (Rabobank Ridderkerk), rond de thuiswedstrijden tegen NAC Breda of VVV-Venlo in de fanshop of bij de administratie van Excelsior. Aanmelden kan ook via proexcelsior@hotmail.com. U ontvangt dan van ons een bevestiging.