We mogen weer, dus ga daar zorgvuldig mee om

 

Leuk is anders en het is niet in groten getale, maar de oefenwedstrijden hebben uitgewezen dat het mogelijk is om in coronatijd met publiek op de tribune te voetballen. Tot de coronamaatregelen zijn opgeheven, is het aan ons supporters om te laten zien dat dit ook kan blijven gebeuren. Zodat de stadions niet meer leeg hoeven te blijven en het seizoen gewoon uitgespeeld kan worden.

Daarom hebben het Supporterscollectief Nederland, de KNVB en alle clubs vandaag onderstaande open brief geplaatst in het Algemeen Dagblad. SV Pro Excelsior is ook aangesloten bij het Supporterscollectief. Wij roepen alle Excelsiorsupporters vanzelfsprekend op de coronamaatregelen in acht te nemen. We begrijpen dat het niet leuk is en de beleving minimaal is. Maar een saai bezoekje aan Woudestein is nog altijd beter dan geen bezoek aan Woudestein. De richtlijnen voor een bezoek aan Excelsior zijn hier te lezen.

Meld ongemakken bij Pro Excelsior
Zondag 6 september speelt Excelsior tegen Almere City FC de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig naar het stadion kan en naar omstandigheden een leuke middag of avond beleeft. Ervaar je ongemakken tijdens je wedstrijdbezoek? Laat dit ons dan vooral weten, zodat wij hierover in gesprek kunnen gaan met de club. Dit kan via info@proexcelsior.nl of via een van de bestuursleden.

Supporters met een gouden seizoenkaart hebben inmiddels een e-mail ontvangen met informatie om een stoel te reserveren. We hebben vernomen dat het reserveren van meerdere stoelen tegelijkertijd niet optimaal werkt, wat we hebben aangekaart bij de club. Loop jij ook tegen dit probleem aan? Stuur dan een e-mail naar ticketing@sbvexcelsior.nl.

Op naar een mooi seizoen!

De open brief in het AD van 26 augustus: