Voetbalpool

Vanaf het seizoen 2020-2021 organiseert SV Pro Excelsior een voetbalpool voor Excelsiorsupporters. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is wekelijks je voorspelling doorgeven voor de eerstvolgende wedstrijd van Excelsior. Aan het begin van het seizoen ontvang je een grotere vragenlijst, waarmee gedurende het seizoen extra punten te verdienen zijn. Elke week publiceren wij op deze pagina de tussenstand. We hebben uiteraard een mooie prijs in petto voor de winnaar.

Voorspelling doorgeven
Je kunt je voorspelling tot twee uur voordat de wedstrijd begint doorgeven via deze pagina. De bonusvragen kunnen worden ingevuld tot twee uur voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Deelname aan de voetbalpool is alleen mogelijk als je lid bent van SV Pro Excelsior.

Puntentelling
Je verdient 20 punten als je de uitslag van een wedstrijd goed voorspeld. Ook als je geen juiste uitslag hebt, kun je nog maximaal 15 punten verdienen. Je ontvangt dan namelijk 5 punten als je de juiste winnaar hebt, 5 punten voor het juiste aantal doelpunten voor en 5 punten voor het juiste aantal doelpunten tegen. Met de bonusvragen zijn maximaal XX punten te verdienen. Hoeveel punten elke vraag kan opleveren, staat gespecificeerd in de vragenlijst.

Wil jij volgend seizoen meedoen aan de voetbalpool? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen!