Danny van Aalst en Manuel Overvoorde treden toe toe bestuur

 

Danny van Aalst (algemene zaken, met ingang van 1 juli 2023 penningmeester) en Manuel Overvoorde (algemene zaken) zijn op dinsdag 25 april 2023 toegetreden tot het bestuur van Supportersvereniging Pro Excelsior. Op een buitengewone algemene ledenvergadering werd de benoeming van het tweetal gesteund door de leden. Dat betekent dat het bestuur van SV Pro Excelsior weer compleet is.

Danny en Manuel, beide al jarenlang supporter van onze club, zijn voor een periode van drie jaar benoemd. Het bestuur bestaat hierdoor tijdelijk uit zes man, aangezien we de komende periode willen gebruiken voor een overdracht van het penningmeesterschap. Aan het einde van het seizoen neemt Jeroen Verstappen afscheid als penningmeester, waarna het bestuur weer uit het gewenste aantal van vijf zal bestaan. Bij een gelijke stand van stemmingen binnen het bestuur is de stem van de voorzitter bepalend.

Er is voor gekozen om beide heren op een ingelaste buitengewone algemene ledenvergadering voor te dragen en niet te wachten tot na de zomerstop, zodat er zo kort mogelijk in ondertal hoeft te worden gewerkt door het bestuur.