Blijf jij ook lid van Pro Excelsior?

 

Blijf of word jij ook in het nieuwe seizoen 2023-2024 lid van Supportersvereniging Pro Excelsior, de de Club van 50 en Vrienden van Pro Excelsior? Dit seizoen bieden we opnieuw een voordelig combinatiepakket aan.

Lidmaatschap
Was je vorig seizoen lid van Pro Excelsior? Dan heb je van ons een e-mail ontvangen en hoef je alleen de contributie opnieuw te betalen, opnieuw aanmelden is niet nodig. De kosten voor het jaarlidmaatschap zijn, met instemming van de algemene ledenvergadering, verhoogd naar 12,50 euro per seizoen. Hiermee organiseren we onder meer sfeeracties en evenementen. Leden onder de achttien jaar betalen 6,25 euro per seizoen.

Ben je nog geen lid? Je kan lid worden door het formulier op deze pagina in te vullen. Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar info@proexcelsior.nl, dan sturen we je het formulier per e-mail toe. Het verschuldigde bedrag van 12,50 euro kan worden overgemaakt op NL66RABO0385856040 t.n.v. Pro Excelsior. Wij verzoeken je om bij de omschrijving je adres te vermelden.

Club van 50 en Vrienden van
Voor een bedrag van 50 euro kun je daarnaast lid worden van de Club van 50. Hiermee ondersteun je Pro Excelsior om meer sfeeracties en andere evenementen te organiseren, of om bijvoorbeeld te investeren in aankleding van het supportershome. In ruil voor het lidmaatschap plaatsen wij een naambordje op het bord in het supportershome en komt er een vermelding op onze website te staan en geniet je bij de afsluitende supportersbarbecue extra voordelen.

Daarnaast kun je je voor 5 euro aansluiten bij de Vrienden van Pro Excelsior. Je ondersteunt hiermee niet alleen de supportersvereniging, maar krijgt ook een vakje in ons magazine.

Dit seizoen bieden wij opnieuw een voordelig combinatiepakket aan. Dit pakket bestaat uit het reguliere lidmaatschap en die voor de Club van 50 en de Vrienden van Pro Excelsior. De kosten hiervoor blijven ongewijzigd op 55 euro.

Tarieven lidmaatschap 2023-2024

Regulier lidmaatschap €12,50
Aspirant lidmaatschap (onder 18 jaar) € 6,25
Club van 50 € 50,00
Vriendenvakje € 5,00
Combinatiepakket: regulier lidmaatschap, Club van 50, vriendenvakje € 55,00

Sponsormogelijkheden
Wil jij de supportersvereniging daarnaast op een andere manier steunen, bijvoorbeeld als sponsor? Dat is ook mogelijk. Dankzij onze sponsoren kunnen wij bijvoorbeeld de man of the match een trofee uitreiken en een verkiezing voor speler van het jaar organiseren. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, waaronder met ruimte op onze website. Kijk voor de mogelijkheden op deze pagina en meer informatie contact op via info@proexcelsior.nl of een van de bestuursleden. Huidige sponsoren worden persoonlijk benaderd voor eventuele verlenging.