De balletjes rolden alsnog in het supportershome

 

De Kerst Bingo Avond stond oorspronkelijk gepland voor vrijdag 17 december, maar in verband met de winterse omstandigheden kon dat toen niet doorgaan. Op vrijdag 21 januari rolden de balletjes alsnog, tijdens de eerste speciale supportersavond in het supportershome van Stadion Woudestein.
Om 18.00 uur meldden de eerste van de ruim 50 deelnemers zich om te genieten van een heerlijke Aziatische maaltijd. Langzaamaan druppelde het supportershome vol met enthousiaste spelers en rond 19.30 uur was het tijd om te beginnen. Bij het verplaatsen van de bingomolen ging het echter al mis! Alle ballen vielen op de grond en zodoende lagen de ballen verspreid in een hoek van het home. Tot hilariteit van de aanwezige mensen!
De bingo begon dus met wat vertraging, maar toen we eenmaal begonnen zat de sfeer er direct prima in. In de eerste drie van de in totaal elf rondes werd er direct gespeeld voor leuke prijzen, zoals een blender, een trolly en een gesigneerde bal met alle handtekeningen van de selectie. Vervolgens kregen de mensen een prachtig thuisshirt voorgeschoteld waar extra loten voor gekocht konden worden. John van de Graaf had als eerst de volle kaart en won zodoende het shirt (alleen de maat wisselen hè).
De avond liep op rolletjes en iedereen had er veel plezier in. Een aantal spelers won meerdere prijzen en helaas was er ook een groep lieden die met niets naar huis ging. Tegen elven werd de avond besloten met een extra prijs, die bestond uit een avondje Excelsior voor 2 personen (2 kaarten eretribune inclusief toegang tot het sponsorhome).
Namens de organisatie wil ik graag de volgende groep bedanken: SBV Excelsior, Koebrugge Catering, Rho Delta Events, Touch Incentive en Ted’s International. Zonder hen was er geen bingoavond met prachtige prijzen. Binnenkort volgt er informatie over de volgende activiteit in het supportershome. Ik raad alvast aan om veel geschiedenisboeken over voetbal te gaan bestuderen…