Foto’s Excelsior – Helmond Sport (2-2)

Excelsior pakte in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport een punt door met 2-2 gelijk te spelen. Er is terecht al veel gezegd en geschreven over het warrige optreden van scheidsrechter Wiedemeijer in deze wedstrijd. In de eerste helft kreeg Excelsior twee strafschoppen tegen en kregen de Rotterdammers twee keer de rode kaart gepresenteerd. Intussen was Excelsior op 2-0 gekomen door doelpunten van Mick van Buren en Elvis Manu. In de tweede helft moest Excelsior, dat dus met negen man speelde, twee doelpunten toestaan. Ondanks de nummerieke minderheid waren er nog enkele gevaarlijke kansen, maar het bleef bij 2-2. Deze wedstrijd zagen we een strijdend Excelsior, wat een positief gevoel geeft voor de tweede periode!

De man die de wedstrijd zeer sterk beinvloedde, Reinold Wiedemerij (oud-voetballer Helmond Sport)

Aanvoerder Kevin van Diermen

Feest na de vroege openingstreffer van Mick van Buren

De opnieuw sterk spelende Elvis Manu zorge voor de 2-0

Geen foto’s van de tweede helft, waarin Helmond Sport twee keer scoorde.

Wiedemeijer verliet met beveiliging en onder het oog van de politie het veld

Vlemmings zal een dubbel gevoel overhouden aan deze wedstrijd, maar de trainer mag trots zijn op zijn ploeg!