Ga mee naar Zuid!

 

Komend seizoen spelen er drie Rotterdamse clubs in de Eredivisie. Dat betekent dat er veel stadsderby’s op het programma staan. Voor Excelsior Rotterdam staat de eerste gepland op zaterdagavond 27 augustus. Dan gaat de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag de Van Brienenoordbrug over om het in de Kuip op te nemen tegen Feyenoord. De aanvang van dit duel is 19.45 uur. Uiteraard willen zo veel mogelijk supporters van Excelsior daar bij zijn. Deze stadsderby kan zowel met de supportersbus als met eigen vervoer worden bezocht.

Supportersbus
Wil je met de bus van Stadion Woudestein mee naar de Kuip? Leden van de supportersvereniging kunnen voor 24 euro een ticket kopen waarmee je met de buscombi mee kunt. Niet leden betalen 5 euro meer. Deze tickets (busvervoer + toegangsbewijs voor de wedstrijd) zijn te koop via onze ticketwebshop.

Losse tickets
Voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior kun je ook losse tickets voor Vak GG kopen. Deze kosten 24,50 euro en ook deze zijn te koop via onze ticketwebshop.

Uitkaartregistratie
Alleen supporters die in het bezit zijn van een uitkaartregistratie kunnen mee naar uitwedstrijden en tickets bestellen via de webshop. Supporters die een (seizoen)clubkaart hebben, kunnen een uitkaartregistratie aanvragen via info@sbvexcelsior.nl. Het enige wat je dan nog moet doen, is een pasfoto mailen.