Informatie uitwedstrijden FC Groningen en AZ

 

Supportersvereniging Pro Excelsior organiseert busreizen naar de komende uitwedstrijd tegen FC Groningen (zondag 19 oktober, 16.45 uur) en AZ (zondag 2 november, 14.30 uur). In beide gevallen betalen leden van de SV 25 euro. Niet leden betalen 5 euro meer. Opgeven kan via info@proexcelsior.nl.

FC Groningen losse tickets
Losse tickets voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen, worden door de Groningers gratis beschikbaar gesteld. Supporters die met eigen vervoer naar Groningen willen, moeten verplicht parkeren op P4. Reizen met openbaar vervoer is niet toegestaan! Omwisselbiljetten zijn verkrijgbaar via de administratie van Excelsior.

AZ losse tickets
Losse tickets voor de uitwedstrijd tegen AZ kosten 20 euro. Ook hiervoor zijn omwisselbiljetten te koop via de administratie van Excelsior. Supporters die met eigen vervoer naar Alkmaar willen, moeten verplicht parkeren op P2. Omwisselbiljetten zijn verkrijgbaar via de administratie van Excelsior.

Uitkaart verplicht
Supporters die mee willen naar uitwedstrijden moeten in het bezit zijn van een uitkaart van Excelsior. Ben je nog niet op de foto gegaan voor de uitkaart? Neem dan contact op met de administratie van Excelsior via ticketing@sbvexcelsior.nl.