Nieuwsbrief Pro Excelsior nummer 3

 

Eerste magazine verschijnt morgen
Morgen verschijnt het eerste nummer van Pro Excelsior Magazine van dit seizoen. Leden van de supportersvereniging die morgen de wedstrijd bezoeken, kunnen dit magazine afhalen in het supportershome. Leden die de wedstrijd niet bezoeken, ontvangen het magazine volgende week in de brievenbus. In dit eerste nummer onder meer een interview met doelman Jordy Deckers, een ode aan oud Excelsior-speler Raymond de Waard, een artikel over de speelfilm ‘De Marathon’ en verschillende columns en bijdragen.

Contributie 2012-2013
Leden die hun contributie nog niet hebben betaald, kunnen dit morgen alsnog doen
in de fanshop van het supportershome. Zij kunnen dan meteen het eerste magazine meenemen. De contributie – 10 euro – kan uiteraard ook worden overgemaakt op onze bankrekening 385856040 ten name van SV Pro Excelsior in Ridderkerk. Het lidmaatschap geeft onder meer 5 euro korting op busreizen naar uitwedstrijden en 10 procent korting bij de aanschaf van fanartikelen in de fanshop van de supportersvereniging. Tevens is het nog mogelijk een blokje te kopen op de pagina Vrienden van Pro Excelsior. Kosten 5 euro. Mail de gewenste tekst naar: excelsiordennis@gmail.com.

Supportersavond op vrijdag 12 oktober
De supportersvereniging Pro Excelsior organiseert op vrijdag 12 oktober een avond in het supportershome. Gasten deze avond zijn voorzitter Albert de Jong, algemeen manager Ferry de Haan en commercieel manager Wouter Gudde. Zij geven een update over alles wat met de club te maken heeft. Daarnaast kunnen aanwezigen vragen stellen aan de beleidsbepalers van Excelsior en met hen van gedachten wisselen over alles wat met de club te maken heeft. De avond begin om 19.00 uur en iedereen is welkom. Wel vragen wij u om zich vantevoren aan te melden via proexcelsior@hotmail.com, zodat we rekening kunnen houden met het aantal aanwezigen. Het is tevens mogelijk om vanaf 18.00 uur eerst een hapje te eten. Op het menu staan saté met patat en een bolletje huzarensalade. Kosten voor deze maaltijd – inclusief één consumptie – bedragen 10 euro. Aanmelden voor dit diner kan via proexcelsior@hotmail.com.

Eten en DJ EvSCH in supportershome
In het supportershome kan komende vrijdag voorafgaand aan het thuisduel tegen Helmond Sport weer gegeten worden. Op het menu staan kippenpoot, dikke frieten en gemengde salade. De kosten voor deze maaltijd bedragen 10 euro per persoon inclusief een drankje. Opgeven voor deze maaltijd kan via kevin@woudestein.nl. U kunt de kosten bij aankomst in het supportershome aan de bar contant voldoen. U ontvangt dan tevens een consumptiemunt voor uw drankje. U kunt in het supportershome helaas niet met uw pinpas betalen.
Rond de wedstrijd draait DJ EvSCH in het supportershome. Tevens zal een aantal selectiespelers na de wedstrijd het supportershome bezoeken. Zowel voor als na de wedstrijd is er dus van alles te doen in het supportershome, waar u tevens terecht kunt voor Excelsior merchandise.

Bus naar FC Dordrecht – Excelsior
De supportersvereniging laat op vrijdag 19 oktober een bus rijden naar de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Leden betalen 13 euro, inclusief kaartje voor de wedstrijd. Niet leden betalen 5 euro meer. Opgeven vrijdag in de fanshop of via ons mailadres proexcelsior@hotmail.com.

Periodekaart voor tweede periode
Over twee weken begint de tweede periode met de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Voor Excelsior een mooie kans om ‘met schone lei’ te beginnen. Speciaal voor de thuiswedstrijden in de tweede periode verkopen we een periodekaart. Deze geldt voor de thuiswedstrijden tegen AGOVV (26 oktober), Go Ahead Eagles (2 november), FC Oss (16 november) en Sparta (7 december). Voor de periodekaart geldt: vier halen, drie betalen. De periodekaart is te koop via onze webshop op www.excelsiortickets.nl.

Proexcelsior.nl
Via www.proexcelsior.nl kunt u het laatste Excelsior nieuws volgen, en foto’s en sfeerfilmpjes van de wedstrijden bekijken. Volg ons ook op Twitter via @proexcelsior.