Pro Excelsior Nieuwsbrief 6

 

Kerstbingo verzet naar 21 januari
De supportersvereniging Pro Excelsior heeft besloten de Kerstbingo te verplaatsen naar 21 januari 2011. Wij achten het gezien de weersomstandigheden niet verstandig om de bingo vanavond door te laten gaan en hebben daarom besloten de avond te verplaatsen. Plaats van handeling is ook dan het supportershome en de aanvang is 19.30 uur. De avond is alleen toegankelijk voor leden van de supportersvereniging en Excelsior seizoenkaarthouders. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro voor alleen de bingo en 10 euro inclusief maaltijd. De start is om 19.30 uur, inloop vanaf 18.15 uur. Aanmelden via proexcelsior@hotmail.com.

Kerstverkoop gaat niet door
Ook de kerstverkoop morgen in de fanshop gaat niet door. De fanshop zal wel ’s avonds gewoon geopend zijn. U kunt er de mooiste kerstcadeaus vinden. Wedstrijdshirts, sjaals, ijsmutsen, maar ook USB-sticks, slabbetjes en paraplu’s zijn te vinden in de fanshop in het supportershome.’s Avonds is er tevens verkoop in de Businessruimte van Stadion Woudestein.

Excelsior zoekt sneeuwruimers
In verband met de sneeuwval en het doorgaan van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zoekt Excelsior mensen die willen helpen bij het sneeuwvrij maken van de paden en tribunes. Vrijwilligers zijn vanaf 12.00 uur welkom en kunnen zich aanmelden via info@sbvexcelsior.nl.

Pro Excelsior Magazine
Zaterdag 18 december, rond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, verschijnt het derde nummer van Pro Excelsior Magazine van dit seizoen. In dit derde nummers onder meer interviews met Kevin Wattamaleo en oervrijwilligers Jaap van Drunen en Max Havelaar. Verder uiteraard columns, informatie en wedstrijdverslagen. Leden van de supportersclub kunnen hun magazine morgen afhalen in de fanshop.

Talentendag Sportclub Excelsior
Excelsior houdt op zondag 13 maart de
jaarlijkse talentendag. Kinderen die geboren zijn in de jaren 1992 tot 2004 kunnen zich hiervoor inschrijven. Dit kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op de website www.sbvexcelsior.nl.

Nieuwjaarsreceptie SBV Excelsior
De nieuwjaarsreceptie van SBV Excelsior wordt gehouden op vrijdag 14 januari van 16.30 tot 18.30 uur. Tijdens deze avond is er onder meer een wedstrijd tussen oud spelers van Excelsior en de veteranen van Sportclub Excelsior. Iedereen is vanzelfsprekend welkom om een kijkje te komen nemen.

Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van de supportersvereniging van 2010. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2010.

Via www.proexcelsior.nl kunt u altijd het laatste Excelsior nieuws volgen, alsmede foto’s en sfeerfilmpjes van de wedstrijden.

Wedstrijdprogramma Excelsior
Zaterdag 18-12, 19.45 uur
Excelsior – FC Groningen

Zondag 23-1, 14.30 uur
Roda JC – Excelsior

Zondag 30-1, 12.30 uur
Excelsior – ADO Den Haag