Excelsior – Roda JC, de foto’s

Excelsior heeft in de thuiswedstrijd tegen Roda JC zeer belangrijke drie punten weten binnen te slepen. Door dit goede resultaat verlaat Excelsior de laatste plaats en doet deze over aan De Graafschap

De wisselspelers in de rondo

Ongeveer 150 bezoekers uit Kerkrade hadden de reis naar Rotterdam gemaakt

Roda JC-trainer Harm van Veldhoven was voorafgaand aan de wedstrijd nog vol goede moed

‘Superspits’ Malki wist opnieuw het net te vinden, maar dit was niet genoeg voor de punten

Leden van Kidsclub De Woudies mochten weer met de spelers het veld oplopen

En het wachten is op de spelers…

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Maarten Ketting

Opkomst van beide elftallen met hier Joost Broerse en daar achter doelman Wesley de Ruiter

Sfeeractie op de Robin van Persie tribune

Al vroeg in de wedstrijd komt Excelsior op een 1-0 voorsprong

Drinkpauze voor Alberg en Scheimann

Lichte bezorgdheid bij de clubarts en Bart Schenkeveld, maar van een blessure bij de verdediger leek geen sprake

Assistent-trainer André Hoekstra met zijn analyse van de eerste helft voor de camera’s van Eredivisie Live

Darren Maatsen komt in het veld voor Mitchell te Vrede, die hier niet echt blij mee lijkt te zijn

‘Verloren zoon’ Luigi Bruins maakt in de tweede helft zijn opwachting. Hij vervangt Moussa Kalisse

Ook Daan Smith mag nog zijn opwachting maken, gewisseld wordt Norichio Nieveld

Blijdschap op de bank en op het veld na de beslissende 2-0 door een eigen doelpunt van Vukovic

In de vierde minuut van de blessuretijd scoort Malki nog de aansluitingstreffer, maar dit mag niet meer baten voor de Limburgers