Forumavond op donderdag 16 februari

 

Op donderdag 16 februari is het weer zover: tijd om het gesprek aan te gaan en al je vragen te stellen aan en over de verschillende geledingen binnen Excelsior. Het gaat een mooie volle forumavond worden, met liefst vijf aanwezigen die vanuit alle mogelijke kanten bij de club betrokken zijn:

  • Daan Bovenberg (algemeen directeur)
  • Niels van Duinen (technisch manager)
  • Nicole Deurholt (hoofd vrouwenvoetbal)
  • Frank Vijg (directeur Excelsior Foundation)
  • Lenny Spermon (horeca)

Wat is de forumavond? Vanuit alle kanten zullen werknemers binnen de club je vertellen wat er op dit moment speelt binnen maar ook buiten het veld. En dit is ook de kans om al jouw vragen aan hen te stellen. Hoe zit het met de stadionplannen? Wat is de ambitie op lange termijn? Wat levert het vrouwenteam ons op? Wat doet de Excelsior Foundation nu precies? Hoe wordt bepaald wat we kunnen eten en drinken op het fanplein? Want dat is zoals we dat doen bij Excelsior, waar de hele organisatie gewoon benaderbaar voor supporters.

De forumavond op donderdag 16 februari start om 19:30 uur in het supportershome (inloop vanaf 19:00 uur). Deelname is gratis, wel vragen we je om je aan te melden zodat we weten welke opkomst we kunnen verwachten. Aanmelden kan via onderstaand formulier of info@proexcelsior.nl.