Reactie op ontwikkelplan stadion

 

Vandaag is de gemeenteraad door Excelsior en het college van burgemeester en wethouders geïnformeerd over het plan voor vernieuwing van Stadion Woudestein. Dat betekent dat een belangrijke stap is genomen voor renovatie of nieuwbouw. SV Pro Excelsior staat namens de supporters in contact met de partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelplan.

Het bestuur van SV Pro Excelsior is in een eerder stadium al benaderd door betrokken partijen. Hierbij zijn de plannen toegelicht en is er gesproken over de wensen van supporters. In dit gesprek hebben wij met name het belang van een supportershome benadrukt. De SV zal worden betrokken bij de ontwikkeling en indeling hiervan.

Vanuit de SV gaan we een commissie opzetten die zich bezig zal houden met het inventariseren van de wensen van supporters met betrekking tot het vernieuwde stadion. Wij zullen op regelmatige basis bijeenkomen met de ontwikkelaars om aan de hand van de input van supporters te spreken over de voortgang en invulling van de plannen. Wij zullen onze leden via onze website op de hoogte houden.

Het bestuur staat ten slotte positief tegenover de plannen. Deze zullen het stadion van Excelsior en de omgeving een enorme boost geven. Met een vernieuwd stadion zal Excelsior meer zichtbaar zijn, meer professionaliteit uitstralen en meer vaste inkomsten kunnen genereren om een stabiele eredivisionist te worden.

Bestuur SV Pro Excelsior.

Foto: Sander Wesdijk