Voetbalquiz keert terug op zaterdag 11 januari

 

Na vijf jaar is ‘ie weer terug: de Pro Excelsior voetbalquiz! Weet jij alles over voetbal, van de eredivisie tot de Serie A en van het kampioenschap in 1974 tot de misgelopen titel in 2004? Op zaterdag 11 januari 2020 kan je jouw voetbalkennis over Excelsior, nationaal en internationaal voetbal testen.

De vragen zijn van verschillende niveau’s, dus wees niet bang dat je met minder voetbalkennis geen kans maakt op een goede notering of uiteraard een mooie prijs. Ook belangrijk: het belooft als altijd een gezellige avond te worden.

Teams van twee personen
De quiz wordt gespeeld in teams van twee personen. Er dient minimaal één iemand van het team lid te zijn van Pro Excelsior. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team (dus 5 euro per persoon) en dient vooraf te worden betaald.

De inloop is vanaf 18.15 uur, de quiz begint om 19.00 uur. De quiz duurt zo’n 2,5 uur, na afloop is er de mogelijkheid om nog even te blijven borrelen. De quiz wordt gehouden in de Nsecure Lounge, de businessruimte in Stadion Woudestein.

Opgeven
Wil jij de opvolger worden van onze algemeen directeur Ferry de Haan, winnaar van de laatste editie in 2015? Geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen, of stuur een e-mail naar info@proexcelsior.nl. Let op: vol is vol!

Foto: Etienne Zegers/Soccrates