Blijf jij ook strijden voor rood en zwart?

 

Beste Excelsiorsupporter,


De vreugde na een doelpunt, het gemopper op een blunderende verdediging. Een spektakelstuk tegen FC Den Bosch, een vernedering op bezoek bij Telstar. De stiekeme hoop op promotie, al bakt de ploeg er weinig van.

Het biertje met je vrienden. Je wekelijkse uitlaatklep. Even alle zorgen vergeten. Het kan nu niet meer. We zijn ons vrijdagavondje in het stadion voorlopig kwijt.

Maar eens zal het coronavirus zijn overwonnen. En mogen we terug naar ons terrein, naar ons stadion. Laten we ervoor zorgen dat we dit dan ook kunnen. Strijd juist nú mee voor rood en zwart.

Ook Excelsior wordt hard geraakt door de coronacrisis. Supporters maken zich zorgen. Kan de club dit overleven? Laten we er met z’n allen voor zorgen dat er maar één antwoord bestaat op die vraag.

Laten we voor de club onze krachten geven. Zeker nu. Juist nu.

Alle kleine beetjes helpen. Want als we dit allemaal doen, is veel kleins ineens iets heel groots.

Daarom verzoeken we iedereen geen compensatie te vragen voor de gemiste wedstrijden. En als je de mogelijkheid hebt, roepen we eenieder op om je seizoenkaart nu al te verlengen. Juist nu het veld leeg blijft, help je de club daar het meest mee.

Blijf jij ook strijden voor rood en zwart, zodat rood en zwart kan blijven strijden voor jou?

Dankjewel.

Supportersvereniging Pro Excelsior
Mannenhoek
Young Boys Kralingen
Kralingen Fanatics
Watergeuzen
De vijf wijze mannen
Rob Albers Middenlijn GroepFoto: Angelo Blankespoor/Soccrates