Stem op de Excelsiorspeler van het jaar

 

Wie maakte de meest stormachtige ontwikkeling door? Wie viel in positieve zin het meest op? Wie maakte de minste fouten? Of van wie kon jij gewoon het meest genieten? Ook in een seizoen als dit is er toch echt één de beste. Jij bepaalt als supporter wie wordt verkozen tot Speler van het jaar. Klik hier om direct naar het stemformulier te gaan.

In de Speler van het jaar-verkiezing bepalen supporters sinds 1995-1996 elk seizoen welke speler de beste was en er met de bokaal vandoor gaat. Marinus Dijkhuizen was in 1996 de eerste winnaar en Rai Vloet werd afgelopen seizoen als laatste verkozen. Ook spelers als David Connolly, René van Dieren, Daan Bovenberg en Jerdy Schouten prijken op het lijstje. De uitslagen van de vorige verkiezingen kun je hier terugvinden.

Stem op jouw top-drie
Je kunt je stem uitbrengen door het onderstaande formulier in te vullen. Ervaar je problemen met het formulier? Je kunt je stem dan ook uitbrengen door een e-mail te sturen naar info@proexcelsior.nl. We willen je graag vragen om je keuze te motiveren, maar dit is niet verplicht. Stemmen is mogelijk tot en met zondag 9 mei.

Stemmen gebeurt door het samenstellen van jouw top-drie. Jouw nummer 1 krijgt drie punten, de nummer 2 twee en de nummer 3 één. De speler die bij het sluiten van de stembussen de meeste punten heeft, is de winnaar. Is de stand gelijk, dan wint de speler die het vaakst als nummer één (als dat ook gelijk is als nummer twee) is gekozen. Is dat ook gelijk, dan is het aantal gespeelde wedstrijden dit seizoen doorslaggevend. Er kan alleen worden gestemd op spelers die dit seizoen minimaal 10 keer in actie zijn gekomen.

Uitreiking
Na het sluiten van de stembussen wordt rond de bokaal rond de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles uitgereikt. De speler van het jaar krijgt ook een eervolle vermelding op de wand in het supportershome.